Techorama 2023!

Techorama 2023!

Op 10 en 11 oktober was ons E-OPS product ontwikkelteam twee dagen aanwezig op Techorama in Utrecht. Tijdens dit evenement hebben onze toppers inspiratie opgedaan op het gebied van AI, BI, Developer trends en DevOps & Architecture. Een hele leerzame en vooral leuke dag!

 

Onze collega deelt graag zijn ervaringen over de dagen:

"Met de collega's van ons ontwikkelteam hebben we deelgenomen aan de Techorama-evenement in de Kinepolis in Utrecht. Het waren interessante en leuke dagen. Tijdens ons bezoek hebben we veel kennis, inzichten en inspiratie opgedaan met speciale aandacht voor (nieuwe) ontwikkelingen en trends, zoals AI, Azure, software security en .NET.

De sessies werden gegeven door o.a. Microsoft MVP's, ethical hackers en data scientists van over de hele wereld. Iedere sessie was uniek en waarbij de een meer real-time demo's gaf en de ander meer de focus had op (technische) uitleg en praktijkvoorbeelden.

Met Techorama hebben we interessante inzichten en inspiratie opgedaan voor de doorontwikkeling op de korte en lange termijn. Het was een bijzondere ervaring voor ons als team."

 

Gepubliceerd op: 12 oktober | Terug