[Werken bij Solvisoft]

Werken bij Solvisoft

Werken aan innovatieve oplossingen.

 

Solvisoft

Let IT work for you!

Er werken ruim 30 Solvisofters bij ons, waaronder webdesigners, backend developers, systeem engineers, technisch consultants en support engineers. We bieden meer dan alleen een baan aan onze nieuwe oranje-liefhebbers. We staan voor afwisseling en uitdaging in het werk, een goede werksfeer en ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

[Over Solvisoft - Werken bij solvisoft]
Over Solvisoft - Werken bij solvisoft

Over Solvisoft

Even voorstellen...

Binnen Solvisoft werken we aan innovatieve oplossingen op het gebied van E-Commerce, business intelligence, hosting, beheer en security. We begrijpen IT als geen ander en weten dat dit een cruciale rol speelt op gebied van automatisering in de bedrijfsprocessen bij onze klanten.
 

[Onze Cultuur - Werken bij solvisoft]

Onze Cultuur

Betrokken & betrouwbaar

Onze bedrijfscultuur is te omschrijven in twee kernwoorden: betrokken en betrouwbaar. Als Solvisofter ben je betrokken, zowel richting onze klanten, als naar je collega’s. Daarnaast leef je mee met de organisatie en denk je graag mee in de ambities van Solvisoft. Je bent te vertrouwen en collega’s en klanten kunnen op jou vertrouwen. Je gaat respectvol om met vertrouwelijke informatie en voert je werk consistent uit. 

Binnen Solvisoft werken we als team met passie en plezier aan vraagstukken van onze klanten. Hierbij streven wij ernaar om onze klanten succesvoller te maken en een betrouwbare partner te zijn.

Onze Cultuur - Werken bij solvisoft
[Kennis & ambitie - werken bij]

Kennis & ambitie

Innoveren staat voorop!

We helpen onze klanten online zichtbaar te zijn met innovatieve en schaalbare webshop-oplossingen. Met E-OPS bieden wij een branche specifieke webshop met relevante modules. Uniek is dat we onze kennis, ervaring en geavanceerde bedrijfssoftware niet alleen beschikbaar stellen voor grote internationale klanten, maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven.

Daarnaast leveren wij aan onze klanten duurzame hosting-, beheer- en securitydiensten, waarmee we ook een hoop zorgen uit handen nemen bij klanten. Een goede IT-infrastructuur vormt de ruggengraat van elk bedrijf. Wij maken ons sterk voor de bedrijfscontonuïteit van onze klanten.

Zoals de boemerang in ons logo laat zien, geven wij onze kennis en ervaring aan de klant en de klant ziet dit terug in succesvolle bedrijfsresultaten. Samen werken we elke dag keihard om klanten te helpen bij innovatieve bedrijfsvoering. Als onze klanten succesvol zijn, dan zijn wij dat ook!

Onze kernwaarden

Ben jij ook uit het juiste hout gesneden?

Betrokken

Lees meer

Betrouwbaar

Lees meer

Kennis

Lees meer

Ambitie

Lees meer