Bedrijvenmarkt ROC Nijmegen!

Bedrijvenmarkt ROC Nijmegen!

Op 15 november was Solvisoft aanwezig op de bedrijvenmarkt van het ROC Nijmegen, waar we vol enthousiasme leerlingen hebben laten kennismaken met de groeimogelijkheden binnen Solvisoft. Op deze bedrijvenmarkt hebben we ons gericht op de opleidingen Software Developer, IT Systems & Devices en Mediavormgever. Het was een dag vol interactie en gaf de studenten de mogelijkheid om een glimp op te vangen van wat er gebeurt achter de schermen van ons innovatieve bedrijf.

Tijdens de bedrijvenmarkt deelden we niet alleen onze successen, maar ook de doorgroeimogelijkheden binnen Solvisoft. Bij Solvisoft geloven we in het ontwikkelen van talent en bieden we een bodem voor persoonlijke en professionele groei. Onze medewerkers zijn de kern van ons succes en we waren verheugd om te laten zien hoe we samen bouwen aan onze toekomst.

Kortom, de bedrijvenmarkt van het ROC Nijmegen was voor Solvisoft een succes! We zijn blij dat we de volgende generatie professionals hebben kunnen inspireren en laten zien wat we binnen Solvisoft te bieden hebben. Samen groeien we, innoveren we en streven we naar nieuwe hoogten.

 

Join us on the journey to success!

 

Ben je nog opzoek naar een afstudeerstage of een meewerkstage? Bekijk dan onze stages hier!

 

Gepubliceerd op: 16 november | Terug