Bedrijfsuitje Valkenburg 9 december 2023

Bedrijfsuitje Valkenburg 9 december 2023

Zaterdag 9 december beleefden we weer ons jaarlijkse bedrijfsuitje! Samen met onze geweldige collega's en hun partners begonnen we onze dag vroeg in de ochtend in de bus richting Valkenburg. Eenmaal in Valkenburg hebben we met elkaar koffie gedronken en hebben we geluncht. Hierna zijn we gaan mountainbiken in grotten! We hebben de ondergrondse paden getrotseerd samen met een gids.

Na deze waanzinnige ervaring kwamen we weer boven de grond om ons vervolgens te storten op een welverdiend diner. Met z'n allen aan tafel genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap.

Maar het feest stopte daar niet! Na het diner hebben we de avond afgesloten met een gezellige borrel, waar de verhalen van de dag nogmaals de revue passeerden. De sfeer was top, de grotten waren een avontuur op zich, we hebben lekker gegeten en we hebben vooral veel gelachen. Kortom, het was een dag vol avontuur, lekker eten en vooral veel lachen. Wat ons betreft was het bedrijfsuitje weer een schot in de roos! Op naar volgend jaar!

 

Gepubliceerd op: 11 december | Terug