[Onze kernwaardes]

Onze kernwaardes

Let IT work for you

Betrokken

De kernwaarde betrokken is van essentieel belang voor onze gezonde en productieve werkomgeving binnen Solvisoft. Collega’s voelen zich verbonden met de organisatie, tonen empathie, werken samen en voelen zich gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van het team en de organisatie.

Binnen het team wordt het gestimuleerd om open en eerlijke communicatie te hebben, informatie te delen, opbouwende feedback te ontvangen en ideeën te kunnen opgooien. Dit bevordert onze samenwerking, zijn we bereid om elkaar te ondersteunen en verantwoordelijkheid te nemen voor gedeelde doelen.

Betrouwbaar

Als het om betrouwbaarheid draait binnen ons team, kunnen we op elkaar rekenen, komen we onze afspraken na, leveren we werk op tijd af en behandelen we elkaar met respect. Het vertrouwen is niet alleen belangrijk binnen ons als team, maar ook in relatie naar onze klanten.

Onze klanten hebben behoefte aan een betrouwbare digitaliseringspartner. Hierbij is ons streven om te bouwen aan een duurzame klantrelatie.

Kennis

Onze kennis, ervaring en geavanceerde bedrijfssoftware is niet alleen beschikbaar voor grote internationale klanten, maar ook voor kleine en middelgrote bedrijven. Al onze klanten hebben behoefte aan een goed werkende IT-infrastructuur, professionele software-oplossingen en een betrouwbare partner op het gebied van E-Commerce.

Daarnaast vinden we het binnen Solvisoft belangrijk om te blijven ontwikkelen, vernieuwen en te verbeteren. Dit doen we door kennis met elkaar te delen en doorgroeimogelijkheden te bieden aan onze collega’s. Dit kan door middel van een opleiding of verschillende cursussen.

Ambitie

Voor succesvolle resultaten moet je vaak hard werken, kansen pakken en leren van je fouten. Hierdoor ben je samen met je team in staat om Solvisoft vooruit te helpen en in kleine stapjes te verbeteren. Om een succesvol resultaat te behalen stap je af en toe buiten je comfortzone en durf je verantwoorde risico’s te nemen.

 

 

 

Bekijk alle vacatures