[Header - Interview Tineke Bijvoets]

Tineke 

Commercieel administratief medewerker

"Voor ieder is er een uitdaging te vinden binnen Solvisoft!"

[Interview - Tineke]

Mijn naam is Tineke en ik werk 7 jaar als commercieel administratief medewerker bij Solvisoft.

Voordat mijn carrière bij Solvisoft begon heb ik gewerkt bij een bedrijf dat gespecialiseerd was in watertechniek en beregeningsinstallaties. Ik heb hier 13 jaar gewerkt en in die tijd op veel verschillende afdelingen gewerkt in diverse functies. Ik had het binnen dit bedrijf heel goed naar mijn zin, maar ik was toe aan een volgende stap: mijn horizon verbreden.

 

Uitdaging & groeien!

Ik heb de vacature voor commercieel administratief medewerker binnen Solvisoft gezien op een vacaturewebsite. Hierbij had ik aangegeven dat mijn ‘zoekgebied’ een straal van 30 kilometer mocht zijn, want dit is voor mij prima te doen aangezien ik in Elst woon. Het commerciële gedeelte binnen de functie was niet nieuw voor mij, maar wel uitgebreider dan ik gewend was. Dit gaf mij meer uitdaging, net wat ik zocht. Intussen is mijn takenpakket flink gegroeid, net zoals Solvisoft zelf. Ik kan meer taken naar me toetrekken en dit past bij mijn ambitie. Binnen Solvisoft ben je altijd vrij om aan te geven wat je wenst en kun je aangeven op welk gebied je wilt doorgroeien of ambities hebt.

 

"Je bent bij Solvisoft altijd vrij om aan te geven wat je wenst of op welk gebied je wilt doorgroeien of ambities hebt."

 

Werken binnen Solvisoft…

Binnen Solvisoft is geen dag hetzelfde. Veelzijdigheid maakt elke dag weer leuk, maar ook uitdagend. Ik heb veel eigen taken en word hier vrij in gelaten hoe ik deze uitvoer. Het vertrouwen en de waardering is hier zeker voor. 

In mijn functie heb ik veel contact met klanten en leveranciers, dit maakt het werk ook erg afwisselend. Contact met anderen, waaronder ook met collega’s, is voor mij van belang en vind ik erg leuk. Het geeft mij energie om alle dagelijkse processen onder controle te houden. Dit is in drukke periodes soms een hele uitdaging, maar die ga ik graag aan! 

 

Groei van de afgelopen jaren

Binnen de zeven jaar dat ik bij Solvisoft werk heb ik al aardig wat veranderingen en vernieuwingen meegemaakt. We hebben de afgelopen periode personeelsuitbreidingen gehad, een nieuw huisstijl en logo gekregen en nieuwe klanten mogen verwelkomen. En het afgelopen jaar is ons kantoor uitgebreid met een nieuwe werkruimte. Dit is een open kantoortuin waar alle consultants en engineers samen zitten. Dit geeft een fijne werksfeer. 

Het management team heeft een enorme drijfveer om veranderingen en vernieuwingen door te voeren, wat een positief effect heeft op de groei van Solvisoft in zijn geheel. We blijven hierdoor vernieuwend en innovatief, wat ons een moderne organisatie maakt. 

 

Collega's

De informele sfeer onder de collega's maakt het laagdrempelig om bij elkaar langs te lopen om bijvoorbeeld werk af te stemmen, maar ook om een praatje te maken. Ons 'open door policy' maakt het extra ongedwongen om met elkaar samen te werken. We zijn met een leuke groep mensen, wat een werkdag erg leuk maakt. 

 

Waarom Solvisoft?

Solvisoft is een vernieuwende en moderne organisatie. Hierbinnen staan kennis en ambitie absoluut voorop. Meedenken met de klant en collega's kenmerkt ons, we zijn altijd op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossingen. 

Omdat Solvisoft zelf een groeiend bedrijf is, biedt dit ook veel doorgroeimogelijkheden voor ons als werknemers. Hierdoor is er voor ieder een uitdaging te vinden in zijn/haar werk. 

 

"Voor ieder is er een uitdaging te vinden binnen Solvisoft!"

[Medewerker slider - Arie Willem 1]
Medewerker slider - Arie Willem 1

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!” 

Lees het verhaal

Arie Willem

Systeem Engineer & Security Engineer

[Medewerker slider - Boris Weijde]
Medewerker slider - Boris Weijde

“Het werk is een combinatie van mijn vorige baan, mijn kennis en mijn ambitie. Daarin kan ik me hier verder ontwikkelen op de punten die ik wil.” 

Lees het verhaal

Boris

E-Commerce Customer Consultant

[Medewerker slider - Nick Nelissen 1]
Medewerker slider - Nick Nelissen 1

“Samen aan gave projecten werken!” 

Lees het verhaal

Nick 

Product Manager

[Medewerker slider - Ralph Kuiper 1]
Medewerker slider - Ralph Kuiper 1

“Het succes van de klant, is ook ons succes!” 

Lees het verhaal

Ralph 

E-Commerce Consultant

[Medewerker slider - Sander Brok 2]
Medewerker slider - Sander Brok 2

“Elke dag is anders en elke dag heeft weer nieuwe uitdagingen!” 

Lees het verhaal

Sander

Systeem Engineer & Support Engineer

[Medewerker slider - Sander Wiggers]
Medewerker slider - Sander Wiggers

“We behandelen elkaar gelijkwaardig.” 

Lees het verhaal

Sander

Back-end Developer 

[Medewerker slider - Thomas Wijers 1]
Medewerker slider - Thomas Wijers 1

“Je kan altijd aangeven wat je graag zou willen doen, hier wordt dan ook naar geluisterd!” 

Lees het verhaal

Thomas 

E-Commerce Consultant

[Medewerker slider - Tineke Bijvoets 1]
Medewerker slider - Tineke Bijvoets 1

“Je bent bij Solvisoft altijd vrij om aan te geven wat je wenst of op welk gebied je wilt doorgroeien of ambities hebt.” 

Lees het verhaal

Tineke 

Commercieel/Administratief medewerker

[Medewerker slider - Wilbert Markink 1]
Medewerker slider - Wilbert Markink 1

“De ambitie is om verder de rol van Software Architect in te stappen...” 

Lees het verhaal

Wilbert 

Back-end Developer