[Header - Interview Ralph Kuiper]

Ralph 

E-Commerce Consultant

"Work hard, play hard is de mentaliteit."

[Interview - Ralph]

Ik ben Ralph, ik ben 43 jaar en ik werk sinds juni 2023 bij Solvisoft als E-Commerce Consultant.

Ooit ben ik begonnen als grafisch vormgever, hierbij doorgegroeid naar webdesigner en toen een aantal jaar gewerkt als Digital Designer. Bij mijn vorige werkgever kon ik geen uitdaging meer vinden en werd daardoor minder enthousiast en gemotiveerd. Daarnaast is het voor mij een must om op de fiets naar mijn werk te kunnen. Dit is bij Solvisoft mogelijk én kan ik voordat ik ga werken nog even onder de douche om fris aan mijn werkdag te beginnen.

 

Ambitie en klanten 

Mijn grootste ambitie is altijd het design geweest, het creatieve gedeelte van een website/webshop. Hierin vind ik altijd drie dingen belangrijk: de creativiteit, hoe je een pagina inricht zodat deze het beste converteert en de gebruiksvriendelijkheid van een website. Bij Solvisoft is het leuk dat je naast de klant gaat zitten, je zit bij de directe bron. Hierdoor kun je ook direct sturing geven, op de pijnpunten inspelen en oplossingen voor de klant bedenken.

 

"Het succes van de klant, is ook ons succes!"

 

Doen waar je goed in bent!

De diversiteit en het creatief bezig zijn binnen Solvisoft sprak bij direct heel erg aan. Je bent deels creatief bezig, maar ook technisch. En dan heb je ook nog het social aspect met klanten. Daarnaast worden er ook genoeg doorgroeimogelijkheden geboden en kansen om je kennis te verbreden. Er wordt gekeken naar waar jouw kracht ligt, zodat je kan doen waar je goed in bent.

Design is iets wat ik heel leuk blijf vinden en het stukje E-Commerce wat er nu bijkomt is voor mij nieuw en uitdagend. Daarnaast bevalt het samenwerken met klanten goed, dat sociale aspect is leuk. Je blijft elke dag leren op dit vakgebied, je staat nooit stil.

 

"Je krijgt de kans om te doen waar je goed in bent, waar je kracht ligt"

 

Diversiteit en doorgroeimogelijkheden

Zoals ik al eerder benoemde, is er veel diversiteit op een werkdag. Je hebt namelijk te maken met creatief bezig zijn, de onderliggen technische stukken, strategisch aspect en het klantcontact wat de afwisseling heel interessant en leuk maakt.

Daarbij wordt het gestimuleerd om te kijken naar doorgroeimogelijkheden en kennis te verbreden. Hierbij zijn er geen onrealistische verwachtingen en is er ruimte om uitdagingen aan te gaan. Je krijgt hier altijd ondersteuning bij en je wordt niet aan je lot overgelaten.

 

Bedrijfscultuur

Hard werken staat centraal binnen Solvisoft. Iedereen neemt zijn werk serieus en wil goed werk leveren aan de klant. Naast het harde werken, is er een gezonde, luchtige werksfeer. De dynamiek onderling is prettig, we hebben van elke leeftijdscategorie collega’s, waardoor er een brede kennis is binnen het team en we van elkaar kunnen leren.

 

"Work hard, play hard is de mentaliteit."

 

Gemoedelijke sfeer

We werken in een leuke, hippe en eigentijds omgeving. Het is een open setting en dit geeft een comfortabele en toegankelijke sfeer binnen Solvisoft. Overal is aan gedacht binnen de kantoortuin. Zo hebben we sta- en zitbureaus en een douche waar collega's die op de fiets naar werk komen zich kunnen opfrissen voordat ze beginnen aan hun werkdag.

Binnen het team gaan we op een leuke manier met elkaar om. Collega's zijn toegankelijk en hulpvaardig met kennis binnen eigen disciplines. Dit geeft een hele gemoedelijke sfeer.

[Medewerker slider - Arie Willem 1]
Medewerker slider - Arie Willem 1

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!” 

Lees het verhaal

Arie Willem

Systeem Engineer & Security Engineer

[Medewerker slider - Boris Weijde]
Medewerker slider - Boris Weijde

“Het werk is een combinatie van mijn vorige baan, mijn kennis en mijn ambitie. Daarin kan ik me hier verder ontwikkelen op de punten die ik wil.” 

Lees het verhaal

Boris

E-Commerce Customer Consultant

[Medewerker slider - Nick Nelissen 1]
Medewerker slider - Nick Nelissen 1

“Samen aan gave projecten werken!” 

Lees het verhaal

Nick 

Product Manager

[Medewerker slider - Ralph Kuiper 1]
Medewerker slider - Ralph Kuiper 1

“Het succes van de klant, is ook ons succes!” 

Lees het verhaal

Ralph 

E-Commerce Consultant

[Medewerker slider - Sander Brok 2]
Medewerker slider - Sander Brok 2

“Elke dag is anders en elke dag heeft weer nieuwe uitdagingen!” 

Lees het verhaal

Sander

Systeem Engineer & Support Engineer

[Medewerker slider - Sander Wiggers]
Medewerker slider - Sander Wiggers

“We behandelen elkaar gelijkwaardig.” 

Lees het verhaal

Sander

Back-end Developer 

[Medewerker slider - Thomas Wijers 1]
Medewerker slider - Thomas Wijers 1

“Je kan altijd aangeven wat je graag zou willen doen, hier wordt dan ook naar geluisterd!” 

Lees het verhaal

Thomas 

E-Commerce Consultant

[Medewerker slider - Tineke Bijvoets 1]
Medewerker slider - Tineke Bijvoets 1

“Je bent bij Solvisoft altijd vrij om aan te geven wat je wenst of op welk gebied je wilt doorgroeien of ambities hebt.” 

Lees het verhaal

Tineke 

Commercieel/Administratief medewerker

[Medewerker slider - Wilbert Markink 1]
Medewerker slider - Wilbert Markink 1

“De ambitie is om verder de rol van Software Architect in te stappen...” 

Lees het verhaal

Wilbert 

Back-end Developer