[Header - Interview Nick Nelissen]

Nick 

Product Manager

"Samen werken we aan gave projecten!"

[Interview - Nick]

Mijn naam is Nick, 24 jaar en ik ben binnen Solvisoft begonnen als Webdesigner/Front-end Developer.

Sinds een aantal maanden ben ik werkzaam als Product Manager. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking en doorontwikkeling van ons product E-OPS.

Na mijn opleiding Communication & Multimedia Design kwam in de vacature voor Webdesigner en Front-end Developer op een vacaturewebsite tegen. Hier heb ik op gesolliciteerd en kon toen dezelfde week nog op gesprek komen. Na 2, jaar deze functie te hebben uitgeoefend, kreeg ik de kans op de overstap te maken naar Product Manager.

Tijdens mijn functie als Webdesigner en Front-end Developer heb ik veel kunnen leren op het gebied van klantcontact. Dit leer je niet in de schoolbanken, maar wel op de werkvloer.

 

Ambitie en uitdaging

Toen ik net bij Solvisoft kwam werken, was mijn ambitie voornamelijk om gave websites en webshops te bouwen. Ik kon mijn ei kwijt in het maken van een gaaf design en het implementeren daarvan. Je wordt hier heel vrij in gelaten en je ziet ook direct resultaat van je werk. Hierna kwam altijd de uitdaging om het weer beter en mooier te maken.

Nu, als Product Manager, heb ik een gave functie. Je bent bezig met het beter maken van het product en breder inzetbaar te maken. Dit doe je met je eigen inzicht en kennis, maar ook in overleg met onze consultants die inbreng aandragen. Als Product Manager heb je daarmee voldoende uitgaging, verantwoordelijkheden en word je genoeg geprikkeld.

Ook op gebied van productontwikkeling is er veel ambitie. We weten als team goed waar we naar toe willen. We willen graag doorontwikkelen, groeien en het beste product op de markt hebben. Hier krijg je dan ook veel vrijheid en verantwoordelijkheid in, waarbij ook ruimte is voor eigen inbreng.

 

"Samen aan gave projecten werken"

 

Doorgroeien in functie

Sinds een paar maanden ben ik doorgegroeid naar de functie Product Manager. Ik krijg dan ook energie van nieuwe functionaliteiten bedenken en deze uit te werken, het team van ontwikkelaars aan te sturen en kennis met elkaar te delen. Samen nieuwe functionaliteiten en projecten realiseren en heel gaaf om te doen!

 

"Er is geen dag saai of het zelfde, je wordt steeds uitgedaagd!"

 

De groei van Webdesigner/Front-end Developer naar Product Manager heb ik als gemoedelijk ervaren. Er was vanuit Solvisoft een goede begeleiding, waardoor ik er steeds meer ben ingegroeid. Tijdens het inwerkproces moet je veel in de gaten houden, goed luisteren wat er binnen het team gebeurd en wat er gezegd wordt door onder andere de projectmanager en directeur. Je wordt absoluut niet aan je lot overgelaten en je staat er niet alleen voor.

 

Cultuur binnen Solvisoft

De cultuur binnen Solvisoft zou ik willen omschrijven als informeel en conservatief. Je kan namelijk altijd bij iedereen aankloppen als je hulp nodig hebt of als je iets wilt weten. Daarnaast hebben we een gezellig team, wat het extra toegankelijk maakt.

 

"Er wordt goed naar je geluisterd wanneer er dingen intern opgepakt moeten worden."

 

We hebben een vooruitstreven team met veel ambitie en kennis. Die combinatie maakt ons binnen Solvisoft divers en geeft een leuk samenspel met de verschillende teams.

Door de verschillende uitjes, borrels en bbq's die georganiseerd worden, leer je je collega's toch op een andere manier kennis. Dit heeft een goede invloed op het teamverband.

 

Successen

Als er een succes behaald is, kun je kun je dat aan twee kan ten merken: zowel bij de klant als binnen Solvisoft. Wanneer je iets gaaf hebt gemaakt voor een klant, merk je direct dat de klant blij is en dat dit ook een succes is bij de klant.

Intern zijn de collega's altijd dankbaar wanneer je iets voor hen hebt opgelost, aan een project hebt gewerkt of iets gemaakt hebt waar zij lang op gewacht hebben.

[Medewerker slider - Arie Willem 1]
Medewerker slider - Arie Willem 1

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!” 

Lees het verhaal

Arie Willem

Systeem Engineer & Security Engineer

[Medewerker slider - Boris Weijde]
Medewerker slider - Boris Weijde

“Het werk is een combinatie van mijn vorige baan, mijn kennis en mijn ambitie. Daarin kan ik me hier verder ontwikkelen op de punten die ik wil.” 

Lees het verhaal

Boris

E-Commerce Customer Consultant

[Medewerker slider - Nick Nelissen 1]
Medewerker slider - Nick Nelissen 1

“Samen aan gave projecten werken!” 

Lees het verhaal

Nick 

Product Manager

[Medewerker slider - Ralph Kuiper 1]
Medewerker slider - Ralph Kuiper 1

“Het succes van de klant, is ook ons succes!” 

Lees het verhaal

Ralph 

E-Commerce Consultant

[Medewerker slider - Sander Brok 2]
Medewerker slider - Sander Brok 2

“Elke dag is anders en elke dag heeft weer nieuwe uitdagingen!” 

Lees het verhaal

Sander

Systeem Engineer & Support Engineer

[Medewerker slider - Sander Wiggers]
Medewerker slider - Sander Wiggers

“We behandelen elkaar gelijkwaardig.” 

Lees het verhaal

Sander

Back-end Developer 

[Medewerker slider - Thomas Wijers 1]
Medewerker slider - Thomas Wijers 1

“Je kan altijd aangeven wat je graag zou willen doen, hier wordt dan ook naar geluisterd!” 

Lees het verhaal

Thomas 

E-Commerce Consultant

[Medewerker slider - Tineke Bijvoets 1]
Medewerker slider - Tineke Bijvoets 1

“Je bent bij Solvisoft altijd vrij om aan te geven wat je wenst of op welk gebied je wilt doorgroeien of ambities hebt.” 

Lees het verhaal

Tineke 

Commercieel/Administratief medewerker

[Medewerker slider - Wilbert Markink 1]
Medewerker slider - Wilbert Markink 1

“De ambitie is om verder de rol van Software Architect in te stappen...” 

Lees het verhaal

Wilbert 

Back-end Developer