[Header - Interview Boris Weijde]

Boris 

E-Commerce Consultant

"De uitdaging, verandering en vernieuwing binnen Solvisoft maakt het werk interessant, uitdagend en divers"

[Interview - Boris]

Mijn naam is Boris, ik ben 31 jaar oud en werk als E-Commerce Customer Consultant bij Solvisoft.

Mijn achtergrond is vrij gevarieerd. Ik begon met een MBO-3 opleiding in ICT, gevolgd door MBO-4 Web Development. Hierna heb ik mijn HBO diploma Multimedia Communicatie gehaald. Voordat ik bij Solvisoft kwam werken, was ik vijf jaar lang (Lead) Front-end Developer bij een softwarebedrijf dat zich richtte op de verhuurmarkt. 

Na een aantal jaar front-end development bij mijn vorige werkgever vond ik het tijd voor iets nieuws, het begon aan te voelen alsof de zelfde kleurplaat telkens opnieuw ingekleurd werd. Solvisoft had een openstaande vacature die precies aansloot bij wat ik wou doen. Het werk is een combinatie van mijn vorige baan, mijn kennis en mijn ambitie. Daarin kan ik me hier verder ontwikkelen op de punten die ik wil. Ook heb ik veel meer klantcontact, waar ik veel energie uit haal.

Wat ik leuk vind aan mijn huidige functie is de afwisseling en het klantcontact. Ik ben veel meer betrokken bij de klant dan bij mijn vorige baan. Ik ben breed georiënteerd en vind marketing ook interessant. Solvisoft geeft mij de kans om mijn ei kwijt te kunnen in al die verschillende disciplines.

 

"Het werk is een combinatie van mijn vorige baan, mijn kennis en mijn ambitie. Daarin kan ik me hier verder ontwikkelen op de punten die ik wil."

 

De ambitie

Uiteindelijk wil ik graag Lead Consultant worden, ook al bestaat die functie nog niet in die vorm. Ik denk dat de rol in de toekomst gaat ontstaan. Het lijkt me een leuke rol waarin ik de lijnen kan uitzetten, processen kan optimaliseren, marketingstrategieën kan ontwikkelen en dit alles kan terugkoppelen aan het team van consultants. Er wordt goed naar je geluisterd en feedback is altijd welkom.

Het leukste aan mijn werk vind ik het klantcontact, het geven van presentaties en demo's. In het begin vond ik dat wel spannend, vooral omdat ik daarvoor nog nooit zulke dingen had gedaan. Maar nu kijk ik er zelfs naar uit om te doen, het heeft me veel geleerd. Het geeft mij een voldaan gevoel als een project van grote omvang succesvol verloopt. Dit vergt veel communicatie en schakelwerk met verschillende partijen.

Binnen ons team hebben we een goede basis en is onze bedrijfscultuur goed, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Hier zijn wij met zijn allen ook dagelijks mee bezig.

 

Successen van collega's

Successen van werknemers worden gemeten aan het einde van het jaar. Zijn de targets gehaald en waar liggen de verbeterpunten. Dit uit zich in de vorm van een bonus en natuurlijk waardering. De teamuitjes zijn daarbij niet te vergeten, dit is tot in de puntjes geregeld en mag je zeker niet missen.

[Medewerker slider - Arie Willem 1]
Medewerker slider - Arie Willem 1

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!” 

Lees het verhaal

Arie Willem

Systeem Engineer & Security Engineer

[Medewerker slider - Boris Weijde]
Medewerker slider - Boris Weijde

“Het werk is een combinatie van mijn vorige baan, mijn kennis en mijn ambitie. Daarin kan ik me hier verder ontwikkelen op de punten die ik wil.” 

Lees het verhaal

Boris

E-Commerce Customer Consultant

[Medewerker slider - Nick Nelissen 1]
Medewerker slider - Nick Nelissen 1

“Samen aan gave projecten werken!” 

Lees het verhaal

Nick 

Product Manager

[Medewerker slider - Sander Wiggers]
Medewerker slider - Sander Wiggers

“We behandelen elkaar gelijkwaardig.” 

Lees het verhaal

Sander

Back-end Developer 

[Medewerker slider - Wilbert Markink 1]
Medewerker slider - Wilbert Markink 1

“De ambitie is om verder de rol van Software Architect in te stappen...” 

Lees het verhaal

Wilbert 

Back-end Developer