[Wie is Solvisoft]

Wie is Solvisoft

[Wie is Solvisoft]

Snel groeiende IT-ontwikkelaar en -dienstverlener met ambitie

Solvisoft is een snel groeiende IT-ontwikkelaar en -dienstverlener met ambitie. Steeds meer organisaties werken al met onze unieke oplossingen. Maar wij leggen de lat voor onszelf steeds hoger. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar IT-professionals, voor verschillende functies en op diverse ervaringsniveaus.

Werken aan innovatieve applicaties en beheeroplossingen

Solvisoft ontwikkelt innovatieve oplossingen voor e-commerce en biedt beheer en hosting van IT-omgevingen. Dat doen we voor grote en kleine organisaties in zo'n beetje elke denkbare branche. Van kleine ondernemers tot grote dealernetwerken en toonaangevende e-commerce partijen. Stuk voor stuk met hun eigen wensen en uitdagingen. Bij Solvisoft zijn geen twee werkdagen hetzelfde!

Haal het beste uit jezelf

Wil jij vooruit in IT? Solvisoft biedt jou een werkomgeving met perspectief. Met alle ruimte voor jouw eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als  vakinhoudelijk. Je werkt aan uiteenlopende projecten, zelfstandig maar wel als onderdeel van een hecht en divers team, in een informele sfeer. Solvisoft stimuleert je elke dag opnieuw om het beste uit jezelf te halen. Op basis van een persoonlijk ontwikkelplan volg je vakgerichte trainingen en werk je aan professionele groei.

Iets voor jou?

[Iets voor jou?]

Ook werken, leren en groeien met de leukste collega’s van Nederland? Check dan onze vacatures of kom stage lopen!

Onze vacatures