[Werken bij Solvisoft]

Interesse?

Werken bij Solvisoft

[Wie is Solvisoft]

Werken aan innovatieve oplossingen

Wil je werken aan innovatieve oplossingen op het gebied van e-commerce, business intelligence, hosting, beheer en security? Kom dan snel kennismaken met je toekomstige collega’s.

Geen twee werkdagen zijn hetzelfde

Hou je van puzzelen op complexe vraagstukken en het werken aan unieke oplossingen op het gebied van e-commerce en hosting, beheer & security? Daar zijn we bij Solvisoft gek op. We zijn een snelgroeiend IT-bedrijf en specialist op het gebied van webshops, bedrijfscontinuïteit en databeveiliging. We werken voor kleine en middelgrote bedrijven, maar ook voor multinationals. Onze opdrachten lopen uiteen van het bouwen van een branchespecifieke webshop voor groothandels of productiebedrijven en het leveren van eigen clouddiensten tot het volledig beheren van virtuele systemen bij onze klanten. Stuk voor stuk hebben onze klanten hun eigen wensen en uitdagingen. Dat maakt dat geen dag bij ons hetzelfde is!

“Met z'n allen dragen we bij aan het succes van Solvisoft.”

Mark, developer

"Solvisoft heeft veel grote B2B-klanten, dus je krijgt als ontwikkelaar met uitdagende projecten te maken. Bij grote klussen werken we samen als team. Daarom hebben we onze webshopoplossing omgebouwd naar Microsoft MVC. Er is veel ruimte om je als programmeur te ontwikkelen, bijvoorbeeld door cursussen te volgen. Solvisoft groeit gestaag en het is leuk om te zien dat je met z'n allen bijdraagt aan het succes."

Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling Wij doen alles voor tevreden klanten, maar ook voor blije medewerkers. Bij Solvisoft krijg je alle ruimte voor jouw eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Op basis van een persoonlijk ontwikkelplan volg je vakgerichte trainingen en werk je aan professionele groei. Daarnaast werk je zelfstandig en als onderdeel van een hecht team aan verschillende projecten. Je kunt dus altijd bij je collega’s terecht. Niet alleen voor werkgerelateerde zaken, maar ook voor sportieve uitjes en andere vormen van ontspanning.

“Kennis delen is heel belangrijk.”

Stefan, engineer

"Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe technieken, daar zit ik gelijk bovenop. Bij Solvisoft krijg ik volop de ruimte om me met innovaties bezig te houden. Laatst ben ik bijvoorbeeld naar een Microsoft community event geweest. Daar geef ik dan vervolgens een presentatie over aan mijn collega's. Het delen van kennis en het leren van elkaar is heel belangrijk bij Solvisoft. Zo helpen we elkaar steeds naar een hoger niveau."

Werken bij Solvisoft?

[Werken bij Solvisoft?]

Kom meer te weten en bekijk de actuele vacatures.

Ontdek meer