[Technisch E-commerce Consultant ]

Technisch E-commerce Consultant

[Technisch E-commerce Consultant]

Technisch E-commerce Consultant

Solvisoft is al ruim 15 jaar een professionele speler op het gebied van IT en E-commerce. Wij snappen IT en begrijpen als geen ander welke cruciale rol automatisering speelt in de bedrijfsprocessen. Daarbij hebben we ons eigen E-commerce platform. Of het nu gaat om een gloednieuwe webshop of stabiele en beveiligde IT-infrastructuur, onze mensen werken met passie en plezier aan uw vraagstukken. Solvisoft geeft met haar disciplines, klanten een krachtige, gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing.

Door de structurele groei van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar een communicatieve en technisch georiënteerde consultant voor het implementeren van onze E-commerce oplossing.

Vanuit onze kernwaarden betrokken, betrouwbaar, kennis en ambitie helpen we ondernemers met verandering en vernieuwing. Wij zoeken iemand die zich herkent in deze werkwijze en zich prettig voelt in een no nonsens en informele cultuur. Ben jij applicatiebeheerder en toe aan een nieuwe uitdaging, een ERP consultant met interesse in de wereld van E-commerce of een programmeur die de stap vanuit softwareontwikkeling naar consultancy wil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als technisch consultant ben je verantwoordelijk voor het technische deel van de implementatie binnen het E-commerce project. Samen met de E-commerce consultant begeleid je het project van begin tot eind. Jij neemt hierin het technische deel voor je rekening en realiseert in samenwerking met collega’s en klanten de interface tussen enerzijds het klantsysteem en anderzijds ons E-commerce product E-Ops. Uiteindelijk zorg je met jouw werkzaamheden voor de juiste data-koppeling en bied je de klant daarmee onder andere de gewenste automatiseringsoplossing. Je kunt hierbij denken aan het technisch adviseren van de klant, het realiseren van een ERP-koppeling en het configureren van het E-commerce product.

Je bent op technisch gebied het aanspreekpunt tijdens het project en neemt zowel de E-commerce consultant als de klant mee in de voortgang van het project. Deze rol vervul jij vanuit grote E-commerce projecten, maar ook bij (kleinere) klantverzoeken. Vakinhoudelijke kennis en goede communicatie zijn daarin belangrijke eigenschappen. Als technisch consultant werk je binnen een dynamisch implementatieteam waarin je gezamenlijk met andere collega’s diverse klantprojecten realiseert. Dit team vul jij aan met een enthousiaste, energieke en ambitieuze houding.

 

Jouw profiel:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding
 • Ervaring is gewenst, maar starters zijn ook welkom om te reageren
 • Kennis van C# / .NET / MSSQL / Webservices
 • ERP kennis is een pré
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele houding
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Hebt analytisch denkvermogen en bent klantgericht

 

Wij bieden:

 • Uitdagende en afwisselende projecten
 • Een gezellige, informele en dynamische werksfeer met leuke collega’s (vinden we zelf)
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden
 • Volop (persoonlijke)ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een uitstekend salaris
 • Minimaal 24 vrije dagen
 • Pensioen

 

Solliciteren/Interesse?!

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in bovenstaand profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je CV en motivatie naar g.hazeleger@solvisoft.com. Voor verdere informatie kun je bellen met Gonda Hazeleger via telefoonnummer 0488-469900.